Walk the talk

Vores Walk-the-Talk model illustrerer de ydelser som ASL Consulting og Effektivitetskurser kan tilbyde vores kursister. Som illustration i modellen, så er hele formålet med Walk-The-Talk modellen at optimere din organisations arbejdsprocesser via 3 forskellige tilgange og en række koncepter.

Overordnet er målet med effektivitetskurser.dk, at du skal være en værdifuld ressource for din organisation og målet med de specifikke kurser er at optimere jeres forskellige forretningsprocesser, som afspejler sig i jeres kunders tilfredshed samtidig med at I øger jeres interne effektivitet og kvalitet.

Overskift

Vi tror ikke på løse ender og manglende brikker. Derfor leverer vi helhedsløsninger, hvor vi deltager i udvikling, etablering og optimering af organisationens processer og produktionssystemer på et niveau, der sikrer vores kunder de optimale forretningsmæssige fordele.
Dette gør vi gennem en stærk kombination af praktisk erfaring og teoretisk forståelse – det vi kalder Walk the Talk. Vores Walk the Talk tilgang består af 3 elementer: Uddannelse, Konsulent & Rådgivning

Rådgivning

Vi tilbyder vores kunder og kursister rådgivning indenfor metoder, der kan procesoptimere den respektive virksomhed. Vi ønsker at rådgive vores kunder i hvordan de bedst muligt kan forbedre sig selv og dermed yderligere få styrket deres kompetencer. Vi rådgiver vores kunder indenfor koncepter såsom Projektledelse, SCRUM, Automatisering,

Digitalisering, Six Sigma, Supply Chain Management, Lean Management, Ledelsesudvikling, Strategiplanlægning, Organisationsændringer og Forandringsledelse. Et rådgivningsforløb vil typisk foregå i tæt sammenspil mellem kunden og vores medarbejder, hvor kunder leverer data og viden omkring organisationen og vi leverer viden omkring konceptet eller problemstillingen.

Undervisning

ASL Consulting udbyder også kurser, der dygtiggør deltagerne og giver en teoretisk baggrund. For at give vores kursister et reelt indblik i hvordan koncepterne bliver brugt i praksis, bruger vi derfor mange praktiske eksempler, der gør det nemmere at relatere til stoffet til egen hverdag. Det er vigtigt for os, at rygsækken bliver fyldt med de rette værktøjer og kursisterne er klar til at implementere deres nye viden i deres arbejde. Kurserne er baseret på en blanding af teori, praktiske eksempler og øvelser, hvor den pågældende underviserens egen erfaring bruges til at gøre stoffet relevant og vi garanterer at alle vores undervisere har praktisk erfaring med det de underviser i.

Derudover er der fokus på kursistens erfaringer, som bliver inddraget i undervisningen for at sikre den mest optimale læring. Det betyder meget for os, at vores kursister bliver rustet med den rette viden for at dette kan blive implementeret i praksis. Vores undervisningsforløb kan foregå hos kunden som et lukket hold, eller man kan deltage på Effektivitetskurser åbne hold, hvor der er deltagere fra mange forskellige organisationer.

Konsulent

Med næsten 40 års erfaring i bagagen er ASL Consulting specialister indenfor proces- og produktionsoptimering, projektledelse, lederudvikling og effektivisering. Denne erfaring bruger vores konsulenter når de indgår i kundespecifikke opgaver som en aktiv medspiller til organisationens egne medarbejdere. Det kan f.eks.. være som projektleder eller -deltager, Lean konsulent, Leder Coach, Forandringsleder eller Scrum Master.

Vores konsulenter vil altid tage udgang i kundens opgave og være til stede i kundens organisation i det omfang det ønskes – på den måde sikrer vi den bedste synergi mellem konsulent og kunde. Konsulent forløbet kan være lige fra et par dage eller uger til længerevarende opgaver.